- Hvem er vi ?

Jan Mikkelsen og Peter Have stiftede i 2015 el-installatør virksomheden Mikkelsen-Have ApS. Vores mission: At tilbyde professionelt kvalitetsarbejde til virksomheder og private, udført med høj faglig stolthed til fornuftige priser.

- Hvad kan vi ?

Vi lytter til kundens ønsker og drømme, og hjælper dem med at realisere disse via stærk professionel faglig sparring og vores brede solide erfaring indenfor branchen.

Vi bestræber os på at imødekomme dine ønsker, så du får netop den installation, som passer til dit budget.

Desuden ser vi det som en selvfølge, at aftalte betingelser og leveringstider overholdes. 

Kort sagt, vi leverer kvalitetsarbejde til fornuftige priser af faguddannede elektrikere med kunden i centrum.

- Vi tilbyder

Mikkelsen-Have ApS udfører mange former for opgaver inden for elinstallationer. Fra projektering og rådgivning til opsætning og vedligeholdelse.

Vi lægger vægt på at udføre alt arbejde professionelt. Det betyder bl.a., at vi indgår i en god og grundig dialog med vores kunder om, hvordan opgaverne løses bedst.

Ønsker du en strømbesparende løsning til dine installationer, har vi et bredt udvalg af produkter og komponenter, der sparer på energien. Har I brug for nye installationer eller opdatering af eksisterende kontakter, så har vi et stort udvalg af driftssikre produkter fra de førende producenter.

Kontakt os for at høre mere om vores tilbud og service.

pic

Vi er en del af Tekniq's garanti ordning. 

Jan

Jan

Elinstallatør / Indehaver

Peter

Peter

Elektriker / Indehaver